A street team for all Turkish Etsy sellers on the US and Turkiye, to share resources and experiences and to provide support and encouragement.

Make-up Oyunu

Arkadaslar hadi hep birlikte bir oyun oynayalim. Bu oyunu oynarken ayni zamanda hem dukkanlarimizi, hem tim'imizi tanitalim, hem de dukkanlarimizi gelistirelim.

Oyunun Kurallari
1. Oyun 7 is gunu sureyle oynanicak ve bittiginde bir sonraki oyun baslayacak.

2. Secilen konu ile ilgili ilk once Admin-nakpunar tarafindan bir forum acilacak ve linki size Oyunun konusu ile birlikte bildirilecek.

3. Bildirilen Konu hakkinda ilk once dukkaninizda uygun urun var mi yok mu bunu ilgili foruma yazicaksiniz.

4.Hepimiz bu urunlerle ilgili yorumlarda bulunacagiz: tag, resim, description, renkler vs.

5.Picnik.com'dan 2 resimlik bir kolaj yapicaksiniz. Solda urununuzun ilk resmi sagda da yeni resmi bulunacak. Bunlari hem Flickr'da grup sayfasina yollayacaksiniz hemde www.isotladies.etsy.com'a. Boylece bizde en iyi duzenlenen urun icin oylama acip 1. , 2. ve 3. uyemizi sececegiz.

6.Oyunda en basarili olan arkadasin dukkani ile ilgili bir roportaj blogumuzda yayinlanacak. Tum arkadaslar bununla ilgili kendi blog ve twitter'larindan duyuru yapacaklar.

7.Ayrica bu konu ile ilgili mumkun oldugunca treasury yapmaya calisacagiz.

21-27 Eylul : Kis renkleri (Fall Colors), Halloween, Sukran Gunu

28-04 Ekim : Gri (Gray)
05-11 Ekim : Cicek (Flowers)

Uyelerin Grupla ilgili Yapmasi Gereken Seyler

UYE OLMANIN SARTLARI

1. Dukkaninizda en az 5 urun bulunmasi gerekiyor. Bu sayinin altina dusen ve aktif olmayan uyeler grup listesinde aktif hale gelinceye kadar askida kaliyor.

2. Isot Team Yahoo Group Page 'e uye olmaniz gerekiyor.

3. Uyelik icin basvururken size ait tum linkleri ve kisaca kendinizi tanitmaniz gerekiyor.

4. Uyelik icin basvurunuz onaylandi mesaji aldiktan sonra Profilinize
I am a proud member of ISOT Etsy Team yazarak http://team.etsy.com/viewteam.php?id=388 adresini yazmaniz gerekiyor.

5. Tum urunlerinizin tag'larinda ISOTTEAM ve URUN RENKLERINI eklemeniz gerekiyor. Renkler icinde sadece mavi, kirmizi gibi ana renkler disinda o rengi tanitan baska renkleri de eklemenizi tavsiye ediyorum. Bu renk isimlerine Ingilizce Renk Listesi nden ulasabilirsiniz.

6. Mumkunse ISOT Team Dukkanina bir urun bagislamanizi rica ediyoruz. Bu urun satilirsa shipping'ini odeyerek musteriye gonderiyorsunuz. Kazanilan para cesitli tanitim islerinde kullanilacak.

7. Her ay en az 2 treasury yapmaniz gerekiyor. Bu treasury'lerde en az 4 ISOT uyesi bulunmasi gerekiyor. Uyelerimizin urunlerine ulasmanin en kolay yolu Etsy'de search kisminda All Items'i secip ISOT kelimesini aratmaniz yeterli. Eger bir konu temaniz varsa mesela Mavi renkli bir treasury yapacaksaniz "ISOT BLUE" gibi birden fazla kelime kullanabilirsiniz.

8. Gruptaki tum uyelerin faydalanabilecegi bilgileri Grup Forumunda bizlerle paylasmanizi bekliyoruz. Ayni sayfada akliniza gelebilcek soruyu sorabilirsiniz.

9. Twitter, Isot Fan Page, Flickr'a ve daha bir suru sosyal aga uye oldugunuzda grup sayfalarina da uye olmaniz gerekiyor.

Ilginize simdiden cok tesekkur ederim.

Sevgilerimle
Nilufer
 

blogger templates | Make Money Online